Nu inschrijven

Eenvoudig rapporteren op SAP ERP zonder BW | 8 juni

Samenvatting:
Ontdek hoe je met SAP BusinessObjects eenvoudig op SAP ERP kunt rapporteren m.b.v. de BI4SAP Live oplossing van Ensior. Luister waarom Modiform, Compass Group en Provincie Noord Brabant gekozen hebben voor BI4SAP Live.

 

Waarom is deze webinar interessant om aan deel te nemen?
Veel bedrijven besteden veel te veel kostbare tijd aan het verzamelen en bewerken van data uit SAP ERP t.b.v. hun rapportage en analyses. Bovendien blijkt de uitkomst vaak onbetrouwbaar of gemanipuleerd. Dit kan veel sneller, eenvoudiger en vooral flexibeler met behulp van een kant en klare rapportageoplossing BI4SAP Live, gebaseerd op BusinessObjects software. In de oplossing is het ook mogelijk real-time op SAP te rapporteren en non-SAP data te koppelen.

Wat wilt u dat een deelnemer uit deze sessie meeneemt?
Inzicht in een manier om kosten en tijd te kunnen besparen bij het maken en distribueren van SAP rapportage. Gewoon met SAP BI technologie, gestructureerd en betrouwbaar.

Voor wie is deze webinar interessant
SAP functioneel beheer, BI manager, Financial manager, Controllers, ICT manager, Information manager.

 

 

http://www.vnsg.nl/Uploads/2015/3/ENSIOR-Logo-los-def_cropped-39-0-0-0-0.png

Gegevens

Evenementtype
Webinar
Status
Inschrijving mogelijk
15 uur - 16 uur

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen