Nu inschrijven

De functionaliteit van SAP Business One HANA

, 's Hertogenbosch

HANA (High Performance Analytic Appliance) is een compleet nieuw ontworpen platform voor real-time business. Hiermee heeft uw bedrijfsvoering real-time toegang tot informatie door het in lijn brengen van transacties, analyses, planning en voorspelling op een enkelvoudige in-memory database. Met SAP Business One HANA biedt SAP een complete nieuwe toolset aan functies zoals Enterprise Search, Fiori Cockpit Style, Dashboard met KPI’s en interactieve analyses. Tijdens een interactieve sessie zullen Jan Willem de Bruijn en Xander van ’t Hof vanuit Serac deze functies toelichten en ervaringen delen.

Daarnaast zal er uitleg worden gegeven over het migratie pad naar SAP Business One. Welke keuzes kunt u als klant maken en waarom zou u besluiten voor een overstap naar HANA. Tot slot is er tijdens de sessie tijd voor vragen, zodat je de toepasbaarheid voor jou als gebruiker direct kunt laten toetsen en waar je ook met andere gebruikers ervaringen kunt uitwisselen.

 Het belooft weer een leuke en interactieve sessie te worden waarvoor ik je van harte uitnodig!

 

 

Gegevens

Evenementtype
Kennissessie
Community
SAP Business One
Status
Evenement geannuleerd
10 uur - 12 uur SAP Nederland Rainbow Amerikastraat 10 5232BE 's Hertogenbosch

Nu inschrijven

Over onze evenementen

De VNSG organiseert jaarlijks een uitgebreid scala aan evenementen die gratis zijn voor VNSG-leden. Bekijk ons evenementenoverzicht en meld je aan voor een of meer evenementen.

Archief

Bekijk de documentatie van de voorgaande evenementen.

Documentatie evenementen