Medewerkers VNSG Bureau

Claudia Bleijswijk

Medewerker financiële- & Ledenadministratie 
Claudia is verantwoordelijk voor de volledige ledenadministratie. Zij schrijft nieuwe SAP-klanten aan over het lidmaatschap van de VNSG en verwerkt alle aanvragen voor lidmaatschappen die op het VNSG bureau binnenkomen. Zij ondersteunt de leden met hun vragen over het lidmaatschap en de verwerking daarvan in de portal. Verder is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder het beheer van debiteuren en crediteuren.

Afbeelding claudia.bleijswijk@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460442

 

Hans de Labije

Adjunct-directeur
Hans is verantwoordelijk voor het beleid en de activiteiten van de SAP Business Suite en SAP Business One community binnen de VNSG.

Afbeelding hans.de.labije@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460443 

 

Lauret Mallant

Projectcoördinator VNSG Congres
Lauret is werkzaam als projectcoördinator voor het VNSG Congres. Zij verantwoordelijk voor de sponsoring.

Afbeelding lauret.mallant@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460445

 

Rob van der Marck

Directeur 
Rob van der Marck is als directeur van de VNSG eindverantwoordelijk voor alle activiteiten en publicaties. In opdracht van en in samenwerking met het bestuur formuleert hij nieuw beleid voor de VNSG en geeft leiding aan de uitvoering van het beleid door de medewerkers van het VNSG Bureau. Hij is tevens hoofdredacteur van het VNSG Magazine en voorzitter van het programmateam van het VNSG Congres.

Afbeelding rob.van.der.marck@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460441

 

Mientje Paais

Activiteiten manager en Customer Influence coördinator
Mientje houdt zich bezig met de organisatie van VNSG thema-evenementen. Dit doet zij samen met VNSG focusgroepen, SAP en andere stakeholders. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het VNSG webinarprogramma. Sinds Q4 2014 heeft zij de rol van Customer Influence coördinator op zich genomen om de beïnvloedingsprogramma’s van SAP betere bekendheid te geven binnen de vereniging.

Afbeelding mientje.paais@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460449

 

Sharon Tijssen

Communicatiecoördinator en Projectcoördinator VNSG Congres
Sharon verzorgt de coördinatie en planning van het VNSG Magazine, de VNSG Nieuwsbrief en de diverse Focusgroep Updates. Ook coördineert Sharon de sponsoring van het magazine en de de website en is zij verantwoordelijke voor de content van de website. Daarnaast is Sharon projectcoördinator van het VNSG Congres met als aandachtsgebied de programmering.

Afbeelding sharon.tijssen@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460448

 

José Vrijhoef

Medewerker Ledenactiviteiten
José is verantwoordelijk voor de werkzaamheden voor de SAP Business One- community zoals ledenwerving, website, nieuwsbrief en evenementen. Daarnaast organiseert zij activiteiten voor focusgroepen, verstrekt informatie hierover en ondersteunt zij focusgroepbestuursleden. José fungeert als gastvrouw bij vergaderingen en evenementen en wanneer nodig helpt ze bij de organisatie daarvan.

Afbeelding jose.vrijhoef@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460444

 

Nicole Veltman

Medewerker ledenwerving en -betrokkenheid
Nicole is verantwoordelijk voor het identificeren en werven van nieuwe leden en hun bewust te maken van de toegevoegde waarde van het VNSG lidmaatschap. Daarnaast onderzoekt zij de behoeften en ideeën onder bestaande leden en zorgt zij er op deze manier voor dat leden van de VNSG zich verbonden voelen met de vereniging, actief deelnemen aan activiteiten en gedurende lange tijd lid willen blijven.

Afbeelding nicole.veltman@vnsg.nl
Afbeelding 073-6460447

 

Route

Amerikastraat 10
5232 BE 's Hertogenbosch 

Routebeschrijving