Adverteren & sponsoring

Een advertentie in het VNSG Magazine

Vier keer per jaar verschijnt het VNSG Magazine. Bijna 3.000 mensen ontvangen het VNSG Magazine op papier en ruim 8.500 mensen lezen het VNSG Magazine online.  

Het VNSG Magazine volgt de ontwikkelingen op SAP-gebied en bevat achtergrondverhalen, interviews, reportages, nieuwsberichten, Tips & Tricks en columns. Het is een blad van en voor SAP-gebruikers, waarin de praktische ervaringen voorop staan!
Met een gemiddelde waardering van een 8,4 is het een zeer gewaardeerde informatiebron voor SAP-gebruikers.


Wilt u dat informatie over uw product of dienst  een zeer relevante doelgroep bereikt? Plaats dan een advertentie in het VNSG Magazine, hét vakblad voor SAP-gebruikers!

Een banner op de VNSG website en in de VNSG Nieuwsbrief

VNSG website
Hoe verhoog ik mijn zichtbaarheid? Heel eenvoudig: door uw banner te plaatsen op de VNSG website. Uw banner wordt random getoond over de hele website en daarnaast zijn de banners extra groot van formaat. Uw exposure is hierdoor maximaal!

De VNSG website wordt druk bezocht. Inschrijvingen voor bijvoorbeeld onze evenementen gaan altijd via de website. Daarnaast is er veel traffic op de diverse focusgroeppagina's. De VNSG website is actueel en overzichtelijk. Dus onmisbaar voor SAP-gebruikend Nederland!

VNSG Nieuwsbrief
Plaatst u uw banner in de VNSG Nieuwsbrief dan wordt deze maandelijks verstuurd in een oplage van bijna 10.000 stuks. De digitale nieuwsbrief besteedt aandacht aan de VNSG, SAP, Webinars, ICT-events, Tips & Tricks en artikelen. Behalve een standaardbanner, is het ook mogelijk een advertorialbanner te plaatsen. Deze extra grote banner wordt gekoppeld aan inhoudelijke content en plaatsen wij ook als een echt nieuwsitem in de nieuwsbrief.

Breng uw bedrijf onder de aandacht bij onze leden en andere SAP-geïnteresseerden via de VNSG website en de VNSG Nieuwsbrief.

VNSG Thema(mid)dag

Wat is een VNSG Thema(mid)dag?

De VNSG Thema(mid)dagen brengen kennis vanuit de focusgroepen onder de aandacht van de leden. Het thema dat centraal staat, wordt aan de hand van diverse gebruikersverhalen uitgediept. VNSG Thema(mid)dagen zijn gratis toegankelijk én uitsluitend voor VNSG-leden. Het gemiddelde aantal bezoekers is voor een themadag 200 en voor een themamiddag ligt dit aantal rond de 100. De doelgroep is afhankelijk van het gekozen thema. In het algemeen zijn het IT managers, key users, applicatiebeheerders, (business) consultants en ontwikkelaars.

Sponsoring VNSG Thema(mid)dag 

Als VNSG advieslid kunt u een thema(mid)dag mede mogelijk maken.

  • U krijgt een standplaats van 4x2 m2.
  • De stand is inclusief standmaterialen zoals (sta)tafels, stoelen, stroompunt, Wi-Fi.
  • U wordt vermeld als sponsor in de diverse communicatie naar onze leden met logo en tekst (website, uitnodiging, papieren programma, terugblik etc.).
  • U kunt meedenken over de inhoudelijke invulling van een VNSG thema(mid)dag.
  • Gebruik van een exposantenslide waarop uw bedrijf en activiteiten gepromoot worden.
  • U heeft de mogelijkheid om een productdemonstratie te geven tijdens de lunchpauze (beperkt aantal plekken beschikbaar).
  • U bereikt een groot bezoekerspubliek vanwege het select aantal partners.

Jaarsponsor VNSG

Naast de losse sponsormogelijkheden is het ook mogelijk om op verschillende niveaus 'jaarsponsor' (Special Partner of Partner) van de VNSG te worden. U heeft hierbij de mogelijkheid om naast het congres ook thema-evenementen te sponsoren en te adverteren in het magazine, op de website en in de nieuwsbrief.

Jaarsponsoren worden daarnaast ook prominenter meegenomen bij alle communicatie-uitingen van de VNSG. Voor het congres kunt u op voorhand al een keuze maken uit de sponsormogelijkheden en wordt gekeken naar andere sponsorvoordelen.

Naast het sponsorgedeelte wordt er inhoudelijk overlegd over thema’s van de VNSG die aansluiten bij de dienstverlening van de jaarsponsor en wordt er gekeken waar klantverhalen van de sponsor inhoudelijk een toegevoegde waarde kunnen zijn voor bijvoorbeeld magazine of thema-evenementen.

Neem contact met Rob van der Marck (rob.van.der.marck@vnsg.nl) voor de mogelijkheden.

Thema's VNSG Magazine 2016

Maart:           HANA in bedrijf
Juni:              The future Workforce
September:   Business networks
December:    Internet of Things 

VNSG TV